Winterschilder - 10% korting

Winterschilder - 10% korting

Als u aan zelf schilderen denkt is de zomer een voor de hand liggende periode om de kwast ter hand te nemen. Niemand staat immers voor zijn lol op een ladder of een steiger als het buiten frisser begint te worden. Een professioneel schildersbedrijf gaat echter gewoon door tijdens de wintermaanden. Grotendeels wordt er dan binnenschilderwerk verricht. Maar u kunt de mensen van Castricum Schilders ook zien schilderen aan de buitenkant van huizen en bedrijfspanden.

 

De winterschilder: een lagere prijs voor dezelfde hoge kwaliteit

Het woord winterschilder is inmiddels een begrip. Het is ontstaan doordat er minder vraag is naar schilders in de periode van half november tot en met half maart. De schildersbedrijven hebben toen de kortingsactie in het leven geroepen om toch voldoende werk te hebben in deze periode.

En laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk ook een mooie actie. Uw huis professioneel laten schilderen tegen een zeer aantrekkelijke korting van 10%.

Dat wilt u toch ook?

 

Zowel binnen- als buitenschilderwerk

Natuurlijk zult u de schilders van Castricum Schilders in de koudere wintermaanden vaker binnen aantreffen dan buiten. Maar het is een misvatting om te denken dat er in die periode alleen maar binnen in huis wordt geschilderd. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan er ook in de wintermaanden aan de buitenkant van uw huis worden gewerkt.

Voor binnenschilderwerk aan wanden, plafonds en kozijnen is de buitentemperatuur en eventuele neerslag niet van belang.

Vraag vrijblijvend om advies of een scherpe offerte. U kunt Castricum Schilders bereiken op 0251-65 94 12. We komen graag bij u langs.