Buiten-schilderwerk

Buitenschilderwerk

Eenmaal in de vijf jaar is het tijd om uw huis aan de buitenkant goed in de verf te zetten. Gevels die pal op het zuiden – en vol in de zon – liggen, zijn zelfs eerder aan de beurt. De invloed van de weersomstandigheden op het schilderwerk zorgt ervoor dat de bescherming afneemt. Bovendien gaat uw huis er minder mooi uitzien.

 

Een vakschilder weet wat hij doet

Natuurlijk kunt u zelf de kwast ter hand nemen. Als u voldoende tijd heeft, het leuk vindt om te schilderen en verstand heeft van verf en voorbereidend onderhoud, is het heel goed zelf te doen. In de praktijk laten veel mensen het liever over aan een vakman. Een goede schilder laten komen is heel betaalbaar en zorgt er bovendien voor dat uw huis in de beste conditie blijft.

Castricum Schilders is een ervaren schildersbedrijf, gespecialiseerd in duurzaam schilderswerk. Vanuit Castricum worden schilderwerken in zowel de directe omgeving als de regio uitgevoerd voor particulieren, aannemers en Verenigingen van Eigenaren. 

Een goede voorbereiding, de juiste materiaalkeuze en uiteindelijk kwalitatief goed schilderwerk zorgen ervoor dat de buitenkant van uw huis of bedrijfspand er de komende jaren weer strak en stralend uitziet.

 

Meerjaren onderhoudsplan

Naast eenmalig schilderswerk kunt u bij Castricum Schilders ook terecht voor meerjarig totaalonderhoud. Binnen een onderhoudscontract kunt u het volgende verwachten:

  • een plan van aanpak en werkschema’s;
  • product- en kleuradvies op maat;
  • reparaties aan houtwerk, glas, beton en zink;
  • overige voorkomende bouwkundige reparaties.

U kunt bovendien ook zelf helpen. Als wij de bovenverdieping schilderen kunt u bijvoorbeeld zelf het overige schilderwerk verzorgen. Zo blijft uw huis – goed betaalbaar – in topconditie.

Neem contact op met Castricum Schilders voor een vrijblijvend advies of een aanbieding voor het buitenschilderwerk van uw huis. Bel 0251-65 94 12 of stuur een e-mail om een afspraak te maken.