Over ons

Even voorstellen

Wie een betaalbare professionele schilder zoekt in de omgeving van Castricum, is bij schildersbedrijf Castricum Schilders aan het juiste adres. Wie liever niet zelf schildert – of er simpelweg de tijd niet voor heeft – kan een beroep doen op het regionaal bekende en AF-erkende schildersbedrijf Castricum Schilders.

Al tijdens zijn schoolperiode kwam bij Tom Castricum de wens om creatief, zelfstandig en ondernemend bezig te zijn. Het paste in de gedachte om het schildersbedrijf, dat zijn vader Nico Castricum 30 jaar eerder was gestart, over te nemen en naar eigen idee verder vorm te geven. Tom houdt van de afwisseling die er komt kijken bij het runnen van een eigen schildersbedrijf. Van het adviseren van klanten, het plannen en aansturen van de eigen schilders tot het zelf schilderen.

In de afgelopen 30 jaar hebben honderden particulieren, aannemers en VvE’s kunnen ervaren wat het voordeel is om een vakman in te schakelen.

 

De zekerheid van kwaliteit & duurzaamheid

Castricum Schilders staat voor kwaliteit en hecht grote waarde aan een duurzame omgeving. Niet alleen gaat goed schilderwerk jaren mee, maar de gebruikte materialen en verf worden zorgvuldig gekozen. Daarnaast mag u van Castricum Schilders een goed advies, een scherp oog voor detail, kennis van technisch onderhoud en vooral een scherpe prijs verwachten. Kwalitatief goed schilderwerk is zeer betaalbaar en betaalt zichzelf altijd terug in de waarde van uw huis.

Tom komt graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking, een goed advies of een passende offerte. Bel voor een afspraak met 0251-65 94 12.